EWO BWO - bronwateroptimalisator (enkele en dubbele cilinder)

Vorige Artikel 5 van 5
€ 549,00

Vitalisering voor stilstaand water

De EWO BWO bronwateroptimalisator draagt ​​bij aan de verbetering van de kwaliteit van het water in stilstaand en langzaam stromend water door het natuurlijke zelfreinigende vermogen te ondersteunen. Dit apparaat is ontworpen om stilstaand water in putten, watertanks en beerputten te vitaliseren. De EWO Well Vitalizer is eenvoudig te installeren zonder loodgieterswerk. Het helpt de waterkwaliteit te verbeteren door het natuurlijke assimilatievermogen te ondersteunen. Door dit proces kan geleidelijk het microbiologische evenwicht worden hersteld.  Er wordt een continue en permanente functie gegeven.

De bronwateroptimalisator helpt de waterkwaliteit te verbeteren door het natuurlijke zelfreinigende vermogen te ondersteunen. Zo is een geleidelijk herstel van het microbiologisch evenwicht mogelijk. Eenvoudig te installeren, zonder enige structurele veranderingen. Het apparaat is vastgemaakt met een 5 mm nylon touw zodat het zich ongeveer 20 - 30 cm boven de bodem van de wasbakken bevindt. Plaats bij drijfmest- en mestputten en rioolwaterzuiveringsinstallaties de bronwateroptimalisator in het bovenste derde deel van de te behandelen vloeistof met behulp van een vlotter. 

De EWO BWO werkt met de 2 mechanismen van de EWO-methode:

  • informatieoverdracht
  • magnetisme

De EWO BWO is te gebruiken voor: natuurlijke vijvers, bronwaterreservoirs, biotopen, mestputten, putjes met een diameter van minimaal 50 cm, zwembaden (in het egalisatiereservoir),  circulatietanks.

Afmetingen

  • 2 cilinder: 20 cm x 13,5 cm x 6 cm, 2,4 kg
  • 1 cilinder: 23 cm x 6 cm x 6 cm, 1,3 kg

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel