EWO Apartment - vitalisator op de waterleiding

Vorige Artikel 4 van 11 Volgende
€ 1.049,00 (inclusief btw)

Vitalisatie op de hoofdwaterleiding

Voor gebruik in lease- of huurappartementen

De EWO Apartment is speciaal ontwikkeld voor lease- of huurwoningen waarbij de hoofdwaterleiding een centrale koud water afsluitklep heeft. Wanneer dit niet het geval is, verwijzen wij u naar de EWO Classic. Dit systeem voorziet uw gehele woonruimte van gevitaliseerd water. Vitaal water ondersteunt uw gezondheid, verwijdert bestaande én verhindert nieuwe harde kalkaanslag.

Door vitaal water te gebruiken kunt u ook minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. De EWO Apartment helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten. Verbeter uw leefomgeving op alle vlakken door gebruik te maken van zuiver en vitaal water zoals de natuur het bedoeld heeft!

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met EWO. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties

Contact
Algemene vragen en advies
Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product of heeft u een algemene vraag? Neem contact met ons op! Dit kan via onderstaande gegevens.
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Vragen over bestellingen, retourneren en garanties
Voor vragen over bestellingen, ruilen en retourneren en garanties kunt u terecht via ons e-mailadres bestellingen@wereldwater.nl.

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 - 2023 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel