Voorfilters

Voor het reinigen van sterk deeltjesverontreinigd of vervuild (troebel) water. Dit voorfilter wordt gebruikt in situaties waarin het leidingwater verontreinigd is met veel sediment, zand en grof vuil, bijvoorbeeld in uw camper of caravan (in het buitenland), in uw vakantiehuis (in het buitenland) of op een bouwplaats. Dit is wenselijk om te voorkomen dat de EWO Premium Filter Cartridges en PURO Filter Cartridges snel verstopt raken.

De montageplaats moet vorstbestendig zijn en bescherming bieden tegen chemicaliën, kleurstoffen, oplosmiddelen, dampen en omgevingsinvloeden.

Er zijn 2 lengtes van de filter:

 • 9 3/4 inch
 • 20 inch

Er zijn 3 filterdichtheden: 20, 10 of 1 micron.

De filter cartridge is niet inclusief en moet apart besteld worden. Deze dient om de 6 maanden vervangen te worden.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Sorteer op
 • EWO Textielfilter
  EWO Textielfilter

  Voor het reinigen van sterk deeltjesverontreinigd of vervuild (troebel) water. Dit voorfilter wordt gebruikt in situaties waarin het leidingwater verontreinigd is met veel sediment, zand en grof vuil, bijvoorbeeld in uw camper of…

  € 99,00
 • EWO Textiel Filter Cartridge
  EWO Textiel Filter Cartridge

  De EWO Textiel Filter Cartridge is gemaakt voor het EWO Textielfiltersysteem.

  Dit filter is gemaakt om sediment en grofvuildeeltjes uit het leidingwater te filteren. Dit is wenselijk om te voorkomen dat de EWO Premium Filter…

  € 29,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel