Basissystemen

Vitalisatie op de hoofdwaterleiding - basissystemen

Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator en/of waterfilter. Deze watervitalisator en/of waterfilter wordt dan geinstalleerd op de hoofdleiding in de meterkast. Dit zorgt voor gevitaliseerd en/of gefilterd water door uw hele huis of bedrijf. Vitaal water ondersteunt de gezondheid en voorkomt problemen zoals kalkaanslag en andere afzettingen, maar het is ook beter voor de huid. Bijvoorbeeld huidproblemen die ontstaan door douchen en baden zullen hiermee grotendeels worden voorkomen. Gefilterd water zorgt voor water dat ontdaan is van deeltjes, chloorresten, lood en koper, etc.

EWO Classic

Een EWO Classic wordt op de hoofdwaterleiding aangesloten. Vitaal water ondersteunt uw gezondheid, verwijdert bestaande én verhindert nieuwe kalkaanslag. Door het gebruik van vitaal water kunt u minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. De EWO Classic helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen, waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten.

De vitalisatoren van EWO zijn wetenschappelijk onderzocht op verschillende universiteiten en de resultaten spreken voor zich. De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling.

De EWO Classic is leverbaar vanaf 3/8 inch tot en met 3 inch. Grotere maten zijn op aanvraag verkrijgbaar tot en met 8 inch.

EWO Quadro

De EWO Quadro is een waterfilter voor installatie op de hoofdwaterleiding. Zo heeft u in uw hele woning gefilterd water wat ook uw pijpleidingen beschermt. De gebruikte filters verwijderen met name chloor, organische verbindingen en deeltjes. Bij gebruik van de EWO Premium Filter Cartridge worden ook hoge lood- en koperconcentraties uit het water verwijderd. Door parallelle filtratie en een viervoudige behuizing zijn hogere debieten mogelijk. Dit waterfiltersysteem gebruikt 4 EWO Premium Filter Cartridges om het water te filteren.

Meer informatie

Voor meer informatie over de voor uw huis of bedrijf meest geschikte maat kunt u contact met ons opnemen.

Sorteer op
 • EWO Classic
  EWO Classic

  Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator. Dit zorgt voor gevitaliseerd water door uw hele huis of bedrijf.

  € 640,00
 • EWO Quadro HP9
  EWO Quadro HP9

  Dit is een waterfilter voor installatie op de hoofdwaterleiding. Zo heeft u in uw hele woning gefilterd water wat ook uw pijpleidingen beschermt. De gebruikte filters verwijderen met name chloor, organische verbindingen en…

  € 999,00
 • EWO Apartment
  EWO Apartment

  Vitalisatie op de hoofdwaterleidingVoor gebruik in lease- of huurappartementenDe EWO Apartment is speciaal ontwikkeld voor lease- of huurwoningen waarbij de hoofdwaterleiding een centrale koud water afsluitklep heeft. Wanneer dit…

  € 949,00
© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel