Systemen voor hard leidingwater

Vitalisatie op de hoofdwaterleiding voor hard leidingwater

Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator. Deze watervitalisator wordt dan geinstalleerd op de hoofdleiding in de meterkast. Dit zorgt voor gevitaliseerd water door uw hele huis of bedrijf. Vitaal water ondersteunt de gezondheid en voorkomt problemen zoals harde kalkaanslag en andere afzettingen, maar het is ook beter voor de huid. Bijvoorbeeld huidproblemen die ontstaan door douchen en baden zullen hiermee grotendeels worden voorkomen.

De EWO Dolomit voorziet uw gehele huis of bedrijf van gevitaliseerd water en is speciaal ontwikkeld voor extreme omstandigheden zoals hardheden van het leidingwater boven 12 dH (ga hier na hoe hard het water in uw omgeving is) of zeer warm water (>60°C). De EWO Dolomit is te gebruiken voor woningen, bedrijven of hele flats. Door de combinatie van de bewezen technologie van de EWO Classic en een magnesium offer anode worden zelfs de ergste vormen van harde kalkaanslag op een natuurlijke manier verwijderd en voorkomen.

Door het gebruik van vitaal water kunt u minstens 50% besparen op het gebruik van chemicaliën, schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen. De EWO Dolomit helpt de last op uw apparaten, het grondwater en uw omgeving te verminderen, waardoor u veel kunt besparen op onderhoudskosten.

De vitalisatoren van EWO zijn wetenschappelijk onderzocht op verschillende universiteiten en de resultaten spreken voor zich. De installatie van de producten is net zo belangrijk als de kwaliteit ervan. WereldWater werkt samen met erkende en voor de EWO producten opgeleide installateurs zodat u verzekerd bent van een juiste installatie. Indien u installatie wenst, dan kunt u dit aangeven als productoptie bij uw bestelling.

De EWO Dolomit is leverbaar vanaf 1 inch tot en met 4 inch. Voor meer informatie over de voor uw huis of bedrijf meest geschikte maat kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over producten of de effecten van vitaal water op uw gezondheid en omgeving? Of wilt u een mooie offerte ontvangen voor een van onze producten of vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord.

Sorteer op
 • EWO Dolomit
  EWO Dolomit

  Het is ook mogelijk om het water bij binnenkomst in de woning of het bedrijf direct te laten behandelen door een vitalisator. Dit zorgt voor gevitaliseerd water door uw hele huis of bedrijf.

  € 1.669,00
 • EWO Magnesium Anode 1 inch
  EWO Magnesium Anode 1 inch

  De EWO Magnesium Anode is voor in de EWO Dolomit en trekt overtollig kalk uit het water.

  € 62,00

Officieel partner EWO

WereldWater is officieel partner van fabrikant EWO in Oostenrijk. Wij hebben toegang tot de meest actuele informatie en direct contact met de fabrikant. Koopt u bij ons, dan bent u verzekerd van de levering van een betrouwbaar product en een goede afhandeling van al uw vragen en garanties. 
 

Contact

Hulp nodig bij het maken van een keuze voor het voor uw situatie en wensen meest geschikte product? Neem contact met ons op!
E-mail: info@wereldwater.nl
Telefoon: 06-53614724
Of chat met ons via Whatsapp!

Lid van Webwinkelkeur!

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel