EWO Water

Specialist in EWO waterfilters en vitalisatoren in Nederland

Welkom bij WereldWater, uw EWO specialist in Nederland. Wij zijn distributeur van EWO producten in Nederland en verkopen EWO waterfilter- en vitalisatiesystemen (waterontharders) aan particulieren en bedrijven. De waterbehandelingssystemen zijn duurzaam en zorgen voor zuiver en gezond water voor mens en omgeving. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van specialistisch advies over het voor u meest geschikte systeem. Wij zijn door EWO aangewezen als garantiepartner in Nederland. Het is bij ons ook mogelijk om een installatie te reserveren. Al de producten en installaties zijn gewaarborgd van kwaliteit.

Neem gerust contact met ons op voor informatie of vrijblijvend advies.

"EWOLUTION OF WATER, de producten van EWO optimaliseren en herstellen het water naar zijn natuurlijke oorsprong." 

De producten van EWO filteren en/of vitaliseren uw water. Maar wat betekent dit nu precies?

Wij leggen u graag uit wat filteren en vitaliseren van water is en hoe dit in zijn werk gaat.

 

Uitgelicht: Water in het nieuws

In het nieuws leest u regelmatig over de drinkwaterkwaliteit in Nederland. In deze artikelen leest u de redenen waarom wij een drinkwaterfilter adviseren.

Drinkwater in het nieuw - redenen om uw drinkwater te filteren - drinkwaterfilter - waterfilter

 

Uitgelicht: Blog van WereldWater over water drinken, waterfilters en vitaal water

Artikel Drink dagelijks voldoende water - drink vitaal water  Artikel Een natuurlijke manier van ontkalking - EWO waterontharders / vitalisatoren  Artikel Redenen om uw drinkwater te filteren - drinkwaterfilters van EWO - waterfilter  Artikel Vitaal water en uw huid - waterontharder - onthard het water in uw woning  Artikel Ik ga op reis en ik neem mee... - drinkwaterfilters voor op reis - drink gezond en zuiver water - op de camping, in uw vakantiehuis, in de camper

 

Nieuw

We hebben diverse nieuwe EWO producten, voordeel- en combinatiepakketten. Sommige van deze producten koopt u alleen bij WereldWater. Neem snel een kijkje!

 

Meest verkochte producten

Wilt u een EWO waterfilter en/of vitalisator kopen? Hieronder ziet u een overzicht van onze meest verkochte producten. Ga naar de productpagina voor een overzicht van al onze producten. Wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Sorteer op
per pagina
 • EWO Vital
  EWO Vital

  Tussen de EWO producten vindt u ook vitalisatoren voor verwarmings- en koelingscircuits. EWO is deze enige die deze vitalisatoren aanbiedt. De EWO Vital voor grotere circuits.

  € 319,00
 • Voordeelpakket: 4 EWO Vitality Filter Cartridges
  Voordeelpakket: 4 EWO Vitality Filter Cartridges

  Deze filter cartridge is voor in de EWO Vitality Filter.

  € 159,80 € 146,00
 • EWO Quadro HP9
  EWO Quadro HP9

  Bekijk ook ons combinatievoordeelpakket Alles op de hoofdleiding: EWO Classic en EWO Quadro.

  Waterfilter op de hoofdwaterleidingDit is een waterfilter voor installatie op de hoofdwaterleiding. Zo heeft u in uw hele woning…

  € 999,00
 • EWO Classic Premium
  EWO Classic Premium

  De EWO Classic Premium is een uitbreiding van de beproefde EWO CLASSIC. Met de Premium uitvoering kunt u zelf de informatie-inhoud van uw water veranderen, verbeteren of personaliseren.

  Dit waterrevitalisatieapparaat met…

  € 2.178,00 € 1.999,00
 • EWO Apartment
  EWO Apartment

  Vitalisatie op de hoofdwaterleidingVoor gebruik in lease- of huurappartementenDe EWO Apartment is speciaal ontwikkeld voor lease- of huurwoningen waarbij de hoofdwaterleiding een centrale koud water afsluitklep heeft. Wanneer dit…

  € 949,00
Sorteer op
per pagina
© 2021 WereldWater - specialist in waterfilters en vitalisatiesystemen van EWO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel